جزییات خبر

عنوان آغاز به کار دبیرخانه‌ی چهارمین کنفرانس ملّی بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها
تاریخ درج سه شنبه ٩ مرداد ١٣٩٧

متن خبر

دبیرخانه‌ی چهارمین کنفرانس ملّی و دومین کنفرانس بین‌المللی بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها از ابتدای مرداد 1397 آغاز به کار کرد. این کنفرانس که با همکاری دانشگاه اصفهان در تاریخ 2 اسفند 1397 در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد، محملی برای ارائه‌ی پژوهش‌های نوین و کاربردی در تمامی حوزه‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای خواهد بود. از تمامی پژوهشگران، دانشگاهیان، مدیران اجتماعی و فرهنگی و کلیه‌ی علاقمندان و صاحب‌نظران دعوت می‌شود تا با ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس با تبادل یافته‌های علمی، فناوری و کاربردی خود زمینه‌ساز اشاعه و توسعه‌ی دانش عمومی و ارائه قابلیت‌های بازی‌های رایانه‌ای در زمینه‌های مختلف کنفرانس شوند.