جزییات خبر

عنوان نتایج کنفرانس
تاریخ درج دوشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٧

متن خبر

به لطف خدای متعال و با مشارکت بیش از 140 داور متخصص، روند داوری مقالات چهارمین کنفرانس بین‌المللی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» به پایان رسید.

از بین 126 مقاله‌ی دریافتی، در مجموع 86 مقاله مورد پذیرش کمیته‌ی علمی کنفرانس قرار گرفت که 48 مقاله به‌صورت ارائه‌ی شفاهی و 38 مقاله به‌صورت ارائه‌ی پوستری پذیرفته شده‌اند. برای هر مقاله بین 2 تا 7 نفر داور اظهارنظر کرده‌اند که نظرات آن‌ها را می‌توانید در سامانه‌ی خود مشاهده نمایید.

آمار تفکیکی پذیرش مقالات به شرح زیر است:

نوع ارائه

حوزه

تعداد پذیرش پوستر

تعداد پذیرش شفاهی

روانشناسی / یادگیری

علوم انسانی (مدیریت، اقتصاد، فقه، حقوق و ...)

فنی

هنر

به‌خاطر محدودیت زمان و فضا، تعداد محدودی مقاله به‌صورت ارائه‌ی شفاهی پذیرفته می‌شود و پذیرش مقالات به‌صورت پوستری لزوماً به پایین‌تر بودن کیفیت آن مرتبط نیست و بعضاً ممکن است به مطالب مقاله که در قالب یک پوستر بهتر قابل درک و نمایش هستند مربوط باشد.

ضمن تبریک به پژوهشگرانی که مقاله‌ی آن‌ها پذیرفته شده است، توجه شما را به نکات مهم ذیل جلب می‌کنیم:

1. پذیرش نهایی مقاله و درج آن در مجموعه مقالات کنفرانس و نمایه شدن آن در سیویلیکا و ISC منوط به ثبت‌نام نهایی در کنفرانس شامل ارسال فایل نهایی مقاله در قالب word (که در قالب کنفرانس تنظیم شده باشد و اصلاحات موردنظر داوران تا حد امکان در آن انجام شده باشد) و پرداخت هزینه توسط حداقل یکی از نویسندگان مقاله می‌باشد.
  2. برای تمام نویسندگان هر مقاله، گواهی مجزا صادر خواهد شد. اما پکیج کنفرانس فقط به کسانی که ثبت‌نام و هزینه‌های مربوطه را پرداخت کرده‌اند تعلق می‌گیرد.
  3. تنها در صورت حضور و ارائه شفاهی و یا پوستری مقاله گواهی پذیرش و ارائه مقاله صادر خواهد شد.
  4. مقالات برتر در همان روز کنفرانس و بنا به نظر کمیته ناظر بر نشستهای شفاهی و پوستری انتخاب خواهد شد و در مراسم اختتامیه از ارائه‌کننده مقاله تقدیر خواهد شد.
  5. مهلت نهایی ثبت‌نام و پرداخت هزینه‌ی شرکت در کنفرانس برای دست‌کم یکی از نویسندگان مقاله، حداکثر تا تاریخ ۲۱ بهمن می‌باشد.
  6. امکان اسکان در خوابگاه برای تعداد محدودی از دانشجویان فراهم است. جهت اطلاعات بیشتر با دبیرخانه تماس حاصل نمایید.
  7. نویسندگان مقالات شفاهی لزوماً می‌بایست چکیده‌ی انگلیسی مقاله‌ی خود را نیز به همراه مقاله‌ی نهایی ارسال کنند. برای نویسندگان مقالات پوستری این موضوع اختیاری می‌باشد.​​​​​​​

​​​​​​​