جزییات خبر

تاریخ درج جمعه ١٩ بهمن ١٣٩٧

متن خبر

مقالات پذیرفته شده به صورت پوستر

شرکت‌کنندگانی که مقاله‌ی آن‌ها به‌صورت ارائه‌ی پوستری پذیرفته شده است، می‌توانند قالب ارائه‌ی پوستر را از اینجا دانلود کنند.

پوستر باید توسط نویسنده‌ی مقاله تهیه و به‌صورت رنگی در اندازه‌ی ۸۵ در ۱۲۰ سانتی‌متر چاپ و صبح روز برگزاری کنفرانس (2 اسفند) به بخش پذیرش (ورودی تالار آزادی دانشگاه کاشان) تحویل داده شود.

بخش‌هایی که در قالب ارائه‌ی پوستر آورده شده است پیشنهادی است و بر اساس نوع و مطابق با بخش‌های مقاله تغییر می‌کند. می‌توانید محل و محتویات تیترها و نیز محتویات جعبه‌ها را تغییر دهید.
از فونت B Nazanin برای نوشتن مطالب استفاده کنید و کیفیت شکل‌ها و جداول را برای چاپ در اندازه‌ی پوستر مناسب‌سازی کنید.

ارائه‌کنندگان مقالات به‌شیوه‌ی پوستر باید بعدازظهر روز 2 اسفند در لابی ورودی تالار آزادی در کنار پوستر خود حضور داشته باشند و به مخاطبین توضیحات کافی ارائه کنند.

مقالات پذیرفته شده به صورت سخنرانی

شرکت‌کنندگانی که مقاله‌ی آن‌ها به‌صورت سخنرانی پذیرفته شده است باید تعدادی اسلاید جهت ارائه‌ی مقالات خود آماده کرده و با همراه داشتن آن روی لوح فشرده، روز 2 اسفند در ساعت و سالنی از دانشکده(فنی مهندسی)ساتر که متعاقباً اعلام می‌شود جهت ارائه‌ی مقاله‌ی خود حضور داشته باشند. چنانچه در تهیه‌ی اسلاید از فونت خاصی استفاده کرده‌اید آن را هم روی لوح فشرده ذخیره کنید.

به تذکرات زیر جهت افزایش کیفیت و تأثیر سخنرانی خود توجه کنید:

برای ارائه‌ی هر مقاله ۱۵ دقیقه فرصت در نظر گرفته شده است که ۱۰ دقیقه از آن به ارائه‌کننده و ۵ دقیقه به مدیران نشست و مخاطبین جهت پرسش و پاسخ اختصاص داده شده است. بنابراین تعداد اسلایدها را حدود ۱۰ عدد تنظیم و بیشتر روی روش تحقیق و یافته‌ها و نتایج تمرکز کنید و به تذکرات مدیران نشست در مورد وقت توجه کامل داشته باشید.

در اسلایدها از فونت B Titr‌ درشت و رنگ‌هایی که تفاوت بارز با پیش‌زمینه داشته باشند استفاده کنید تا در زمان ارائه دچار مشکل نشوید.
در اسلایدها بیشتر از شکل و نمودار و جدول و کمتر از نوشته استفاده کنید و از روخوانی اسلایدها بپرهیزید. افکت‌ها و انیمیشن‌های زمان‌بر باعث اتلاف زمان و از بین رفتن تمرکز مخاطب می‌شود.
هنگام پاسخ به سؤالات با آرامش گوش کنید و کامل و مختصر پاسخ دهید.

گواهی ارائه‌ی مقاله به‌نام همه نویسندگان صادر خواهد شد. در صورتی که مقاله به هر دلیلی ارائه نشود، تنها گواهی پذیرش مقاله صادر می شود.
به ۴ سخنرانی برتر و ۱ پوستر برتر، در مراسم اختتامیه لوح تقدیر اعطا خواهد شد.